Politica de retur

Returul comenzilor online
Serviciul de retur al produselor achizitionate online se aplica tuturor clientilor nostri persoane fizice, conform legislatiei in vigoare.

Produsele comercializate de Izolta in magazinul online www.izolta.com pot fi returnate in maxim 14 de zile de la receptionarea de catre client a ultimului produs din comanda.
Pentru a-si exercita dreptul de retur, clientul trebuie sa ne informeze cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand formularul de retur.

Returul se accepta DOAR pe baza bonului fiscal transmis clientului odata cu factura si comanda aferenta!
Produsele returnate trebuie sa fie predate in starea in care au fost livrate/ ridicate, fara zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice/ electrice, cu toate etichetele, manualele, certificate de garantie (in original) si accesoriile incluse. Pentru produsele care fac parte din comenzi online ridicate de client din magazin, se considera ca Cumparatorul a verificat starea produselor, iar plata constituie garantia faptului ca produsele s-au ridicat in stare corespunzatoare.

Politica noastra de retur nu se refera la produsele care sunt neconforme în momentul achizitionarii sau al livrarii/ ridicarii (nu corespund descrierii facute de vanzator si nu au aceleasi calitati ca si cele pe care vanzatorul le-a prezentat)

Se poate returna orice tip de produs, cu urmatoarele exceptii:

  • Plante;
  • Produse cumparate prin comenzi speciale, personalizate (inclusiv vopsea mixata, perdele confectionate, debitare lemn, mocheta, linoleum, etc);
  • Produse vandute la metraj;
  • Articole deteriorate ca urmare a montajului sau nerespectarii instructiunilor de utilizare;
  • Produse cu termen de valabilitate depasit;
  • Produse de unica folosinta, cu exceptia celor care inca pastreaza ambalajul sigilat, produse de igiena (saltele desigilate/ derulate)
  • Produse folosite.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe bucati din acelasi produs si se doreste returnarea intregii cantitati comandate, este permisa desigilarea unei singure bucati, restul fiind returnate sigilate.

Produsele retur, respectand conditiile de mai sus, se vor returna prin curier sau vor fi predate personal din magazinele din care au fost expediate/ ridicate de catre client. Plata transportului pentru returul produselor cade in sarcina clientului.
Rambursarea banilor se face in cel mai scurt timp de la transmiterea intentiei cumparatorului de renuntare si receptionarea fizica a produselor, dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice, in contul IBAN al Cumparatorului (cont specificat de acesta in formularul de retur).

Izolta isi rezerva dreptul de a refuza procesarea comenzilor clientilor care au inregistrat retururi repetate, nejustificate, fara anuntarea in prealabil a Vanzatorului

Vanzatorul are dreptul de a percepe suma de maxim 30 lei (TVA Inclus) pentru returnarea de produse.