Membrana hidroizolanta bituminoasa

Membrana hidroizolanta bituminoasa

Membrana hidroizolanta bituminoasa este un material pentru izolatii, pe bază de bitum modificat aditivat cu polimeri elasto-plastomeri ce are o armatura din fibra de sticla sau din poliester iar pe una din parti e fabricata cu diferite finisaje. 

Membranele hidroizolanta bituminoasa e un material pentru hidroizolaţii, pe bază de bitum modificat aditivat cu polimeri elasto-plastomeri, având o armătură din fibră de sticlă sau poliester şi sunt fabricate cu diferite finisaje la partea superioară (ardezie minerală, nisip, TNT, folie de aluminiu etc.

Membrana hidroizolanta bituminoasa se foloseste pentru prevenirea infiltrarii apei in cadrul elementelor de constructie, acoperişuri, terase, fundaţii, subsoluri, tuneluri , pentru refacerea hidroizolatiilor la cladirile vechi construite etc.

Procesul de hidroizolare cu membrana hidroizolanta bituminoasa a fundatiei reprezinta una dintre cele mai importante etape în constructia acesteia, cu statutul de locuinta sanatoasa si sigura.

Daca o cladire nu este bine hidroizolata cu membrana hidroizolanta bituminoasa la bază ei, in timp, apa care se infiltreaza prin zidurile subsolurilor sau se ridica prin capilaritate, duce la deteriorarea acesteia, se instaleaza igrasia si mucegaiurile, iar efectele nu pot fi stopate, ci doar atenuate.

Membrana hidroizolanta bituminoasa


O baza nesigura a unei cladiri pune in pericol stabilitatea acesteia, membrana hidroizolanta bituminoasa nefiind numai o masura preventiva impotriva inundarii subsolurilor sau aparitiei igrasiei, petelor de umezeala, nesiguranta instalatiilor electrice etc., ci una ce asigura si protejeaza structura de rezistenta a casei, aspectul, estetica si siguranta sanatatii locatarilor.

Membrana hidroizolanta bituminoasa - este cea mai buna solutie pentru a putea sa fii in siguranta , fie ca stai la bloc , casa , etc.

Aceasta are un rol important la creearea confortului dumneavoastra si la oprirea infiltrarii apei printre elementele de constructie sua acoperisuri orisubsoluri sau tuneluri.

Gama noastra variata de membrana hidroizolanta bituminoasa va oferta cea mai buna solutie la problemele care apar la o casa veche sau o fundatie .

Elementul esential este acela de a asigura calitatea si confortul dumneavoastra cat si al casei/vilei/blocului in care locuiti.

Membrana hidroizolanta bituminoasa

Membrana hidroizolanta bituminoasa cu armatura din poliester

Membranele hidroizolante bituminoase cu armatura din poliester  (P, PA) se pot folosi atât  la lucrari monostrat cât si la lucrari multistrat, de complexitate usoara, medie sau ridicata (acoperisuri plane sau curbe, hale metalice sau pe structura de beton, sisteme termo-hidro, fundatii, lucrari hidrotehnice, etc.)

Membrana hidroizolanta bituminoasa aditivata cu polimeri plastomeri APP

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri plastomeri (APP), cu flexibilitate la rece la 0 °C, cu o armatura de poliester sau fibra de sticla, cu armare longitudinala sau în rtea, se utilizeaza la lucrari multistrat, de complexitate usoara, acoperisuri plane sau curbe pe structura de beton.

Membranela hidroizolanta bituminoasa

aditivata cu polimeri plastomeri (APP), cu flexibilitate la rece la -5°C, cu o armatura de poliester sau fibra de sticla, cu armare longitudinala se utilizeaza la lucrari monostrat ai multistrat, de complexitate medie, acoperisuri plane sau curbe, fundatii.

Membrana hidroizolanta bituminoasa aditivata cu polimeri elastomeri SBS

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri elastomeri (SBS), cu flexibilitate la rece la -15 °C se utilizeaza la lucrari de complexitate medie ai ridicata, acoperisuri plane ai curbe pe structura metalica sau de beton, lucrari hidrotehnice, parcari subterane.

Membranela hidroizolanta bituminoasa aditivata cu polimeri elastomeri (SBS), cu flexibilitate la rece la -20 °C se utilizeaza la lucrari de complexitate  mare, monostrat si multistrat, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica sau de beton, lucrari hidrotehnice, parcari, etc.

Membranele bituminoase aditivate cu polimeri elastomeri (SBS), cu flexibilitate la rece la -25 °C se utilizeaza la lucrari  de complexitate ridicata, acoperisuri plane si curbe pe structura metalica, lucrari hidrotehnice, unde rezistenta mecanica ai flexibilitatea sunt imperios necesare.

Membrana hidroizolanta bituminoasa cu bitum aditivat APP,armatura din voal de fibra de sticla sau poliester, temperatura de pastrare a flexibilitatii 0ᴼC. Fata inferioara prevazuta cu film PE, fata superioara acoperita cu nisip sau protejata cu granule minerale.

Membranela hidroizolanta bituminoasa se obtine prin inpregnarea unei armaturi cu un compaund de bitum distilat modificat cu polimeri special formulațiPe partea superioara membrana este protejata cu ardezie naturala sau silicat si este prevazuta cu o banda de suprapunere de aprox. 8 cm. Pe partea inferioara membrana are o folie antiaderenta si termofuzibila.